- Meeting Details
- Presentation Overview
- CONFIRMED Schedule - 4/19/2022
- Speaker Resources
- Event/Meeting Photos
- Planning/Meeting Notes
LF AI Participation Overview: A LF AI & Data Mini Summit will be held in conjunction with Open Source Summit North America (OSS NA). Attendees must be registered for OSS NA in order to attend the LF AI Mini Summit. Agenda and registration details will be added to this page upon confirmation. Stay tuned for more information.
- Date: Monday, June 20, 2022
- Location: Onsite
- Time: 9:00 am -12:00 pm
- Time Zone: Central Daylight Time (CDT)
- Meeting Length: 3 hours
Event Website for OSS NA:
Event Registration via OSS NA site:
Please submit any questions about LF AI & Data participation at this event to: firstname.lastname@example.org
LF AI Event/Meeting Lead Name & Contact Details: TBD
LF AI & Data Foundation Mini Summit
The LF AI & Data Foundation mission is to build and support an open AI & Data community, and drive open source innovation in the AI and Data domains by enabling collaboration and the creation of new opportunities for all the members of the community. We invite you to join us for our LF AI & Data Foundation Mini Summit where we will cover the latest updates from the Foundation, Technical Advisory Council, Trusted AI Committee, Outreach Committee, technical projects, and more. We look forward to uncovering new collaboration opportunities among our growing community. Join us!
Schedule coming soon! Please check back regularly.
Complimentary with OSS NA registration. Attendees must be registered for OSS NA in order to attend.
Planning To-Do List
Tracking for to-do items, due dates, owners, and notes
|Description for Website + Reg Form||n/a|
|Confirm speakers & agenda & get it added to website|
|Send confirmed speakers registration information & technical requirements|
|Confirm if speakers will be all pre-recorded with a live Q&A or if all presentations will be held live.|
|Submit final Summit Schedule & Speakers to Events Team|
|Speakers to log into platform and do a system check|
Please have speakers run a system check to ensure their computer is configured properly for the platform. Please also run a compatibility check, which tests your webcam and audio devices, along with WebRTC and WebSocket connectivity on your network for streaming media (which includes webcam/microphone, screen share, media files, VCU, Encoder, etc.). If you encounter any issues, please refer to InXpo’s additional computer tips which provide additional information to help optimize your system set-up.
|Send the OSS NA speaker guide to Speakers||OSS NA 2022 Speaker Guide|
|Speakers to attend Live Session Speaker Training|
All speakers are required to attend speaker training.
Event organizers will send invitations out to all speakers. You can choose the date that works best for you.
|All speaker presentations are due|
The presentation should be in .PPT format and the 16:9 PowerPoint slide presentation and any videos must be sent separately – do not embed the videos!
|Deadline to register as a speaker||Please register ASAP! Reach out to LF AI & Data staff for a registration discount code.|
Draft and final schedule to be posted here, including presentation links.
9:00 am - 12:00 pm, Central Daylight Time
|9:00 - 9:25||25 minutes||Welcome / LF AI Overview / How to Get Involved /||Erin Thacker, LF AI & Data Project Coordinator|
|9:25 - 9:40||15 minutes||TAC Update|
|9:40 - 9:55||15 minutes||Trusted AI Committee Update|
|9:55 - 10:10||15 minutes||Outreach Committee Update|
|10:10 - 10:25||15 minutes||ML Workflow & Interop Committee Update|
|10:25 - 10:40||15 minutes||DataOps Committee Update|
|10:40 - 10:55||15 minutes||BI & AI Committee Update|
|11:00 - 11:45||45 minutes||Project Updates:|
|11:45 - 11:55||10 minutes||Q & A|
|11:55 - 12:00||5 minutes||Adjourn|
Post final event photos to be used in future marketing, social, and content
Add planning or meeting notes here for collaboration among event planning participants
- Tracking for Event Lead Participants:
- Tracking for Interested Participants: